Ostrov života

 
  zpět

Ohlédnutí za 4. Benefičním koncertem

autor: Věra Baumgartnerová datum zveřejnění: 25.5.2014 zdroj: Občanské sdružení Hrádek nad Nisou – OSTROV ŽIVOTA

 

TISKOVÁ ZPRÁVA 02/14

 

4. Benefiční koncert sdružení Hrádek nad Nisou – Ostrov života proběhl 17. května 2014. Byl to nejchladnější a nejdeštivější den měsíce. Pršelo nepřetržitě celý den a teploty se nedostaly přes 10 stupňů. I přes nepřízeň počasí většina programu běžela podle plánu a koncert opět nabídl pestrou škálu vystoupení. Organizátoři improvizovali a návštěvníci měli pochopení. Díky nezdolnému optimismu všech zúčastněných můžeme tento koncert prohlásit za úspěšný. Výtěžek i letos předčil naše očekávání. Na konto Ostrova života putuje bezmála 50 tisíc korun.
 
Poděkování:
Není dost slov, kterými by šlo popsat to, co jsme zažili při 4. Benefičním koncertu. To, čeho jsme se poslední dny před jeho zahájením obávali, se naplnilo do puntíku. Voda, déšť, mokro, bláto, zima.... Do ideálního počasí tak daleko, jak jen to je možné. Ale vy jste nezklamali! Přišli jste a bavili se s námi. Na hasičské louce vládla skvělá nálada. Všichni vystupující, od nejmenších dětiček až po kapely, které hrály úplně nakonec, byli skvělí a báječní. Stejně tak ti, kdo stáli před pódiem a sledovali jejich vystoupení. Všichni jste se usmívali, bavili jste se a užívali si to. Nikdo si nepřipouštěl, že vlastně není hezky. Protože nám hezky bylo! Není to o počasí, ale o lidech. A Hrádečáci jsou prostě bezkonkurenční!! Za to všechno vám patří náš obrovský dík! Děkujeme těm, kdo přišli, všem, kdo pomáhali s přípravou, všem, kteří neztráceli dobrou náladu, ani když byli skrz naskrz promočení a postarali se tak o bezproblémový průběh koncertu.
Letošní výtěžek byl kvůli nepřízni počasí menší, než ten předchozí, ale byl výrazně větší, než jsme si ještě ráno při pohledu na oblohu, vůbec uměli představit.
 
Díky vám, díky vaší štědrosti a solidaritě putuje na konto sdružení Hrádek nad Nisou – Ostrov života částka 49.195 Kč.
 
4. Benefiční koncert prověřil naše schopnosti a možnosti a my už teď víme, že není nic, co by nám mohlo pokazit radost z naší práce. Protože Hrádek je skvělé město se skvělými lidmi! A jsme pyšní, že to, co děláme, děláme právě tady. Děkujeme a těšíme se s vámi na další akci. Tou bude koncem srpna už 6.ročník výstavy amatérských umělců Hrádecký štětec.

 

            Pro Občanské sdružení Hrádek nad Nisou - Ostrov života © 2015-2024 Roman Sedláček