Ostrov života

 
  zpět

Ostrov života zve na 5. Benefiční koncert!

autor: Věra Baumgartnerová datum zveřejnění: 9.4.2015 zdroj: Občanské sdružení Hrádek nad Nisou – OSTROV ŽIVOTA

 

TISKOVÁ ZPRÁVA 01/15

 

Ani se to nechce zdát, ale letos to budou tři roky, kdy jsme poprvé představili naše sdružení. První koncert proběhl v květnu roku 2012. A my už připravujeme jubilejní 5. ročník! První koncert byl velkou neznámou pro nás všechny. Prakticky bez jakékoliv zkušenosti, ale s o to větším elánem, jsme se pustili do takové akce. Chtěli jsme překvapit a přesvědčit, že má smysl spojit se a společně pomáhat těm, kdo to potřebují. S každou další akcí nabýváme jistoty, že to stálo za to a že jsme udělali dobře.
 
Od té doby jsme o něco zkušenější, co se pořadatelství týká. Víme, že umíme uspořádat koncert, který vás baví, umíme připravit program, ve kterém si každý něco najde a víme, že kolem sebe máme spoustu lidí, kteří nám s náročnou organizací umí pomoci. Především ale víme, že máme vás a že se na vás můžeme spolehnout. Že přijdete usměvaví a naladění a vůbec vám nevadí, když padají trakaře nebo je zima. Prostě nazujete holinky, vezmete deštníky a přijdete. Loňský ročník toho byl důkazem. Tam jsme se definitivně přesvědčili o tom, že vy nikdy nezklamete a pro nás je to velmi motivující a zavazující.
 
Program letošního koncertu je opět nabitý, tradičně ho zahájí vystoupení dětí z hrádeckých mateřinek a nejrůznějších uskupení a poté následuje jedna hudební perla za druhou :-)
Hrát a zpívat nám budou:
Martina Balogová, Martina Jirků, Big´O´Band, Hifakers, Vymazáno z archivu a 20 deka duše.
Uvidíte i ukázky poledance v podání děvčat ze skupiny Polechicas, vystoupení kouzelníka Marcolliho a určitě na vás čeká i řada překvapení...
 
Proto přijďte v sobotu 16. května od 14 hodin na hasičskou louku.
Srdečně zveme a moc se na vás těšíme!
 
Občanské sdružení Hrádek nad Nisou – Ostrov života je nezávislá iniciativa několika občanů našeho města. Jeho cílem je získávání finančních prostředků, díky kterým může poskytnout vážně nemocným lidem pomoc podle jejich konkrétních potřeb.

 

            Pro Občanské sdružení Hrádek nad Nisou - Ostrov života © 2015-2024 Roman Sedláček