Ostrov života

 
  zpět

Ostrov života zve na už 9. Benefiční koncert

autor: Věra Baumgartnerová datum zveřejnění: 15.5.2019 zdroj: Občanské sdružení Hrádek nad Nisou – OSTROV ŽIVOTA

 

Zapsaný spolek Hrádek nad Nisou – Ostrov života připravuje 9. Benefiční koncert. Stěžejní akce roku, kterou spolek pořádá každoročně vždy 3. květnovou neděli, proběhne už v sobotu 18. května 2019.

 

Tradičně nabídne bohatý program pro všechny generace. Návštěvníci mohou přispět na dobrou věc. Dobrovolné vstupné je veřejnou sbírkou „OSTROV POMÁHÁ“ a je určené na pomoc vážně nemocným spoluobčanům.
 
V letošním roce se pořadatelé vrací k osvědčenému programu, kdy dávají prostor i méně známým a začínajícím kapelám a vystupujícím. Ani letos nechybí blok vystoupení dětí z Hrádeckých mateřinek, které celý koncert odstartují. Nejen hrádeckému publiku zazpívá talentovaná Luisa Jírová, která ohromila porotu v letošním ročníku talentové soutěže, vystoupí členové baletní školy Malex ballet school, kapela z Jedličkova ústavu Rachot band, své vystoupení s dětmi chystá také nadaný zpěvák a tanečník Petr Faltus. Tančit budou i členové B-soul academy. Představí se loutkový soubor Klubíčko ze Cvikova. Odpolední a večerní program obstarají členové vokálního uskupení KrisKros a capella a skupiny Šťastnej den, MAREKs, Soumrak Band a Cover Power. 
 
Tradiční setkání těch, kdo se chtějí bavit a zároveň pomáhat, láká stále více lidí. Ostrov života tak už dávno není jen záležitostí hrádeckých. Na Hasičskou louku přijíždějí návštěvníci z blízkého i vzdálenějšího okolí. Díky jejich štědrosti mohou organizátoři svou pomoc poskytnout lidem, kteří ji potřebují.
 
9. Benefiční koncert Ostrova života proběhne 18. května 2019 od 14 hodin na Hasičské louce v Hrádku nad Nisou. Všichni jsou srdečně zváni.
 

 

plakát (102 kB)
            Pro Občanské sdružení Hrádek nad Nisou - Ostrov života © 2015-2024 Roman Sedláček